Kami syarikat yang bertunas di sebuah kilang biskut Malaysia yang terkemuka. Kami diterajui pasukan yang memiliki gabungan pengalaman dalam perniagaan makanan, minuman dan kudapan yang melebihi seabad lamanya. Kami sentiasa bertumpu pada usaha mencipta produk inovatif yang hebat lagi mampu mencorakkan trend rasa dan makanan masa depan.

Kami sentiasa mencari makanan yang baharu dan semakin popular di merata dunia sambil menjiwai semangat penggemar makanan, iaitu MENEMUI KEUNIKAN, INOVASI BERKUALITI TINGGI DAN PILIHAN MAKANAN YANG MEMBANGKITKAN NIKMAT.

Melalui pilihan makanan kami yang luas dan semakin beraneka, kami meneruskan misi kami untuk mencabar himpunan imaginasi kami dan menghidangkan kepada anda sesuatu yang begitu lazat sehinggakan nikmatnya tidak dapat digambarkan dengan tepat melalui kata-kata.

Kalau Tidak Menarik

Hati Kami, Maka Tidak Cukup Baguslah Untuk Anda.

Dalam kehidupan kita yang moden ini, khususnya kehidupan di bandar, amalan makan minum telah berubah menjadi suatu pengalaman menyeluruh yang bertujuan menimbulkan rasa seronok atau ghairah. Pengalaman makan minum dan nikmat kemenangan telah berkembang menjadi suatu alam berbilang sudut yang menawarkan pilihan masakan dan kaedah makan minum yang tidak terhingga banyaknya.
Selaku pencari inovatif yang mahukan pengalaman makan minum yang unik lagi menarik, kami terpanggil untuk membawa idea-idea yang luar biasa ini ke dapur-dapur tempatan menerusi ciptaan kami sendiri. Anda tidak perlu lagi pergi jauh kerana kami menyajikan juadah yang paling enak di sini.

Ikuti Kami Untuk Mendapatkan
Maklumat Terkini Dan Tawaran Yang Hebat-hebat